SMARTHEAT logo ...Ενδοδαπέδια θέρμανση νέας γενιάς!

Τοποθέτηση:

Συστήματα με πλήρη ευελιξία συνδυασμών!

Τα φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, μπορούν να τοποθετηθούν με τους εξής παρακάτω τρόπους:
Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP. Τοποθετείται σύμφωνα με τον τύπο του Φίλμ HP κάτω από ξύλινα δάπεδα, πλακίδια ειδικών προδιαγραφών, ενώ έχετε την δυνατότητα τοποθέτησης (τύπος All Coated Heating Film) κάτω από μοκέτες & χαλιά!


Η τοποθέτηση στο χώρο σας γίνεται εύκολα και γρήγορα!

Για να υπολογίσετε τα τετραγωνικά που χρειάζεστε για το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας, παράγοντες όπως η παλαιότητα του οικήματος, η ποιότητα της μόνωσης και η περιοχή που βρίσκεται είναι σημαντικοί.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για ένα δωμάτιο 12m²

Μόνωση Κατοικίας Επιφάνεια κάλυψης δωματίου με φίλμ HP (%) Απαιτούμενα Τετραγωνικά Μέτρα Φιλμ HP Συνολική Κατανάλωση watts / ώρα λειτουργίας της ενδοδαπέδιας* Θερμοκρασία Δωματίου
Πολύ καλή – καινούργιο σπίτι 40% - 50% 5m² 340 W 22 – 24 °C
Επαρκής – παλαιότερη κατοικία 60% - 70% 8m² 500 W 22 – 24 °C
Κακή – πολύ παλιά κατοικία 85% 10m² 710 W 22 – 24 °C


* H κατανάλωση , αφορά τους τύπους ΗP All Coated SHP-AEN-100 και HP Stripe Classic Film SHP-SPN-310 και έχει μετρηθεί μετά από 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας των heating films με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος τους 3 C και σχετική υγρασία σε ποσοστό 75%.
Για να υπολογίσετε την κατανάλωση ρεύματος ανατρέξτε στο τιμολόγιο της ΔΕΗ. Αρχικά διαιρείτε τα watts που αναφέρονται στον ανωτέρω πίνακα με το 1000 (π.χ. για την 1η περίπτωση >340W:1000 =0,34kw) και στην συνέχεια πολλαπλασιάζετε το αποτέλεσμα με την τιμή μονάδας χρέωσης κιλοβατώρας του δικού σας τιμολογίου ( 0,34kw * 0,12€ = 0,040€/ώρα ) για να υπολογίσετε την χρέωση ανά ώρα. Ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο λειτουργίας του heating film ημερησίως μπορείτε να υπολογίσετε την ημερήσια κατανάλωση και την μηνιαία. Συνίσταται ο διαχωρισμός του κόστους που προκύπτει από τις ώρες λειτουργίας του σε «νυκτερινό τιμολόγιο» χρέωσης».

Για να μάθετε πόσα τετραγωνικά θα χρειαστείτε για το χώρο σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το smartheat@smartair.gr

Σχεδιάγραμμα εγκατάστασης

Πριν πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση, προηγείται επίσκεψη στο χώρο σας από μηχανικό μας ή συνεργάτη μας προκειμένου να γίνει η σχετική μελέτη.
Αφού επισκεφτούμε το χώρο σας, γίνεται αποστολή της προσφορά βάση των αναγκών του χώρου σας και με γνώμονα τη δυνατόν χαμηλότερη κατανάλωση και την υψηλή απόδοση θέρμανσης.
Η τοποθέτηση στο χώρο σας γίνεται εύκολα και γρήγορα. Απαιτείται λίγος χρόνος ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του χώρου σας.
Στην περίπτωση εγκατάστασης Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, το συνολικό κόστος (αξία κτίσης: προμήθεια & εγκατάσταση) ανέρχεται πολύ χαμηλότερα έναντι της κλασσικής ενδοδαπέδιας με σωληνώσεις νερού όπου χρησιμοποιεί είτε αντλίες θερμότητας είτε λέβητα & καυστήρα (πετρελαίου ή φυσικού αερίου). Από την άλλη πλευρά η ποιότητα της θέρμανσης παραμένει ίδια χωρίς απολύτως καμία διαφοροποίηση.
Επίτοιχη Υπέρυθρη Θέρμανση HP. Τοποθετείται στον τοίχο, πίσω από καθρέφτες, πίνακες ή πίσω από γυψοσανίδες.
Τα Φίλμ HP, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα πίσω από καθρέφτες, κ.α.
Σε περίπτωση ανακαίνισης του χώρου σας και χρήση γυψοσανίδας μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από την γυψοσανίδα.


Έλεγχος Θερμοκρασίας & Αυτονομία κάθε χώρου

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας στο χώρο σας μπορεί να γίνει με τη χρήση ενός θερμοστάτη , διατίθενται δύο τύποι:


Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης Type UTH

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του Φιλμ Υπέρυθρη Θέρμανσης HP και στις δυο περιπτώσεις γίνεται με έναν ηλεκτρονικό θερμοστάτη για πλήρης αυτονομία και έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας του δαπέδου ή του δωματίου.

Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης Siemens (optional)

HP θερμοστάτης SiemensΓια περισσότερες ρυθμίσεις των επιπέδων θερμότητας του Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP ο ηλεκτρονικός θερμοστάτη Siemens σας παρέχει πλήρης αυτονομία και έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας του δωματίου αλλά και του δαπέδου.
Χαρακτηριστικά Θερμοστάτη Siemens
Ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας στον χώρο.
Μεγάλη ευανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη.
Ένδειξη της θερμοκρασίας χώρου καθώς και της επιθυμητής θερμοκρασίας.
Ευκολία στον χρήση
Σύγχρονη αισθητική
Μείωση κατανάλωσης χάρη στο ημερήσιο, 7-ήμερο «χρονοπρόγραμμα» και το «έξυπνο» πρόγραμμα της HP.
Προσφέρει στην Ενδοδαπέδια HP καταστάσεις: “Άνεσης”, “Εξοικονόμησης ενέργειας”, “Αυτόματης λειτουργίας” με το πάτημα ενός κουμπιού.
 Παρέχει έλεγχο της θερμοκρασίας της Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HP με την σύνδεση ενός δεύτερου αισθητηρίου shp.

Για να μάθετε πόσα τετραγωνικά θα χρειαστείτε για το χώρο σας καθώς και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το smartheat@smartair.gr

Δείτε τις μετρήσεις για το πως επιτυγχάνεται η χαμηλή κατανάλωση εδώ.

- - Πίσω στην αρχική σελίδα της SMARTHEAT - -

SMARTAIR © 2012. Διατήρηση κάθε νόμιμου δικαιώματος | Σχεδιασμός paralos creative