SMARTHEAT logo ...Ενδοδαπέδια θέρμανση νέας γενιάς!

Συχνές Ερωτήσεις

Πως λειτουργούν τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, λειτουργούν με την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών. Οι υπέρυθρες ακτίνες, θερμαίνουν τα δομικά στοιχεία, και αντικείμενα του χώρου και το σώμα μας. Είναι ένας φυσικός τρόπος θέρμανσης, αφού η θερμότητα που προσδίδουν είναι όπως η ζέστη που νιώθουμε από τον ήλιο.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, λειτουργούν με παροχικό ρεύμα 230V, τροφοδοτούνται από μία κοινή πρίζα δωματίου, και ελέγχονται με ένα θερμοστάτη ανά δωμάτιο.
Η αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς στο χώρο σας, επιτυγχάνεται άμεσα.Το αποτέλεσμα που νιώθετε με την Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP, είναι υψηλότερη θερμοκρασία στο δάπεδο (άνεση και ευχάριστη αίσθηση, αφού τα πόδια μας διατηρούνται ζεστά) και αναλογικά χαμηλότερη θερμοκρασία στα υψηλότερα σημεία του δωματίου. Αυτός ο τρόπος θέρμανσης του ανθρώπινου σώματος συνίσταται από οποιοδήποτε ιατρικό forum


Γιατί να επιλέξω τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP;

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε από τη χρήση Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, με φιλμ είναι :
Οικονομία. Με την Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανσης HP, εξοικονομείτε χρήματα χάρη στο χαμηλό κόστος απόκτησης και εγκατάστασης, το μηδενικό κόστος συντήρησης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φιλμ. Έχετε υψηλή απόδοση σε συνάρτηση με την κατανάλωση, 54% εξοικονόμηση χρημάτων συγκριτικά με το πετρέλαιο.
Υγιεινό και καθαρό περιβάλλον. Ο αέρας του δωματίου παραμένει καθαρός αφού δεν ξηραίνεται και δεν δημιουργούνται ανθυγιεινά ρεύματα αέρα. Συνιστάται για την αντιβακτηριδιακή του δράση και καταπολεμά την υγρασία σε τοίχους, ενώ παράλληλα διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του αέρα.
Άμεση & Σταθερή Απόδοση Θέρμανσης. Τα Φιλμ HP, θερμαίνονται μέσα σε λίγα λεπτά, και αισθάνεστε τη θερμότητα στο χώρο σας από τα πρώτα λεπτά λειτουργίας. Η απόδοση των Φιλμ HP, παραμένει σταθερή, ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συστήματα θέρμανσης.
Αποτελεσματικότερη και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, αφού τοποθετείται στο δάπεδο και όχι σε ένα σημείο στο χώρο.
Γρήγορη εγκατάσταση. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος για να γίνει η εγκατάσταση των Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP.
Μεγάλη διάρκεια ζωής & Εγγύηση από 10 έως 20 χρόνια. Το σύστημα Ενδοδαπέδιας Υπέρυθρης Θέρμανσης HP με φιλμ, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με μέση τιμή τα 40 χρόνια. Η σειρά HP All Coated Heating Film, συνοδεύεται από 20 χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας από την επίσημη αντιπροσωπεία και η σειρά HP All Stripe Classic Heating Film, συνοδεύεται απο 10 χρόνια Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.
Λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου. Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, τοποθετούνται είτε κάτω από χαλιά, μοκέτες (τυπος HP All Coated Film) , ξύλινα πλωτά δάπεδα και πλακίδια ειδικών προδιαγραφών, είτε στον τοίχο πίσω από καθρέφτες, πίνακες , γυψοσανίδες κτλ. Δεν είναι ορατά και δεν καταλαμβάνουν χώρο. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, και να μεταφερθούν εύκολα ανάλογα τον τύπο.
Αθόρυβη Λειτουργία. Η λειτουργία των Υπέρυθρων Φιλμ HP, είναι απολύτως αθόρυβη, χωρίς το θόρυβο καύσης ή λειτουργίας που συναντάται σε άλλα συστήματα θέρμανσης
Είναι η καλύτερη σχέση αξίας/τιμής

Που τοποθετούνται τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, είναι κατάλληλα ως κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση για κάθε τύπο κτιρίου. Διασφαλίζουν μία άνετη και  επαρκή θέρμανση όχι μόνο για το σπίτι ή το υπνοδωμάτιό σας, αλλά για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά κέντρα, γεωργικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε άλλο μέρος όπου χρειάζεται θέρμανση.
Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το πάτωμά σας ή κάτω από τις μοκέτες και τα χαλιά ανάλογα τον τύπο. Ενδεικτικά υλικά:
Παρκέ
Laminate
Πλωτά ξύλινα δάπεδα
Πλακάκια ειδικών προδιαγραφών
Κεραμικό
Γρανίτες
Μοκέτα*
Χαλιά*
 *(τύπος HP All Coated Heating Film)
Επιπλέον, τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, μπορούν να εγκατασταθούν τόσο στο πάτωμα όσο και στους τοίχους, πίσω από καθρέφτες, γυψοσανίδες κτλ, κάτι που αποδεικνύει την ευελιξία του προϊόντος.

Πως θα επιλέξω ποιο από τους δύο τύπους Φιλμ HP είναι κατάλληλος για το μένα;

Για να επιλέξετε ποιος από τους δύο τύπους είναι κατάλληλος για τον χώρο σας, βασικό κριτήριο της επιλογής σας είναι να αποφασίσετε που θα το τοποθετήσετε.
Ο τύπος HP All Coated Heating Film, είναι πιο ευέλικτος, αφού πέραν των κλασσικών εφαρμογών του, κάτω από πλωτά ξύλινα δάπεδα, πλακίδια, κτλ., έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης του και κάτω από μοκέτες ή χαλιά! Στην περίπτωση λοιπόν που θέλετε να τοποθετήσετε το Φιλμ HP, κάτω από τη μοκέτα ή το χαλί σας, προτείνεται ο τύπος HP All Coated Heating Film.
Στην περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε το Φιλμ HP, κάτω από το δάπεδο σας (ανάλογα το υλικό), και οι δύο τύποι Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, Stripe Classic Heating Film και All Coated Heating Film είναι κατάλληλοι.
Επίσης, ο τύπος HP All Coated Heating Film, έχει υψηλότερη και αποτελεσματικότερη απόδοση θερμότητας λόγω της εξ’ ολοκλήρου επίστρωσής του (98,5%) από επιφάνεια άνθρακα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα συμβατικά φιλμ της αγοράς, που η επιφάνεια άνθρακα δεν ξεπερνά το 50% της επιφάνειας του φιλμ, ενώ χάρη στην ανθεκτική επίστρωσή του, είναι πολύ πιο ανθεκτικός, μεταφέρεται και επανατοποθετείται εύκολα.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Φιλμ Yπέρυθρης Θέρμανσης HP, ως βασική θέρμανση του σπιτιού μου ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια δωμάτια θέλω;

Τα Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP, είναι κατάλληλα ως κύρια ή συμπληρωματική θέρμανση για κάθε τύπο κτιρίου.
Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα ή περισσότερα δωμάτια του σπιτιού σας, ενώ η χρήση θερμοστάτη σε κάθε δωμάτιο, σας δίνει τη δυνατότητα πλήρους αυτονομίας κάθε χώρου.
Διασφαλίζουν μία άνετη και  επαρκή θέρμανση, όχι μόνο για το σπίτι ή το υπνοδωμάτιό σας, αλλά για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα, παιδικούς σταθμούς, αθλητικά κέντρα, γεωργικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε άλλο μέρος όπου χρειάζεται θέρμανση.


Πως υπολογίζω τα τετραγωνικά που θα χρειαστώ για το χώρο μου;

Για να υπολογιστούν τα τετραγωνικά που θα χρειαστείτε για το χώρο σας, παράγοντες όπως μόνωση, γεωγραφική περιοχή, παλαιότητα σπιτιού κ.τ.λ. πρέπει να ληφθούν υπόψη.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για ένα δωμάτιο 12m², με επαρκή μόνωση, απαιτούνται 5m² Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης HP. Η ποσότητα των τετραγωνικών του Φιλμ HP, μπορεί να αυξηθεί (+%), λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως τη γεωγραφική περιοχή, παλαιότητα σπιτιού, κτλ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τετραγωνικά που απαιτεί ο χώρος σας, και αίτημα προσφοράς μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email smartheat@smartair.gr


Πως μπορώ να υπολογίσω την κατανάλωση ρεύματος του Φιλμ;

Η κατανάλωση των Φιλμ Υπέρυθρης Θέρμανσης εξαρτάται από τον τύπο Φιλμ HP που θα επιλέξετε, τα τετραγωνικά που θα βάλετε στο σπίτι σας και το χρόνο λειτουργίας τους.
Δείτε τις Μετρήσεις Κατανάλωσης , όπου φαίνεται η κατανάλωση κιλοβάτ ανά ώρα λειτουργίας, σε διαφορετικές περιπτώσεις και υπολογίστε κατά προσέγγιση την κατανάλωση ρεύματος που θα έχετε στη δική σας περίπτωση.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο smartheat@smartair.gr και να στείλετε το αίτημα σας.


Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα;

Η τοποθέτηση στο χώρο σας μπορεί να γίνει από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας πανελλαδικώς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας του χώρου σας, η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Στην περίπτωση τοποθέτησης του Φιλμ HP All Coated Heating Film, κάτω από χαλί ή μοκέτα, το φιλμ μπορεί στη συνέχεια να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί σε άλλο σημείο του χώρου σας, αφού χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του είναι, ότι αφαιρείται και αποθηκεύεται εύκολα.

- - Πίσω στην αρχική σελίδα της SMARTHEAT - -

SMART ΤΕΧΝΙΚΗ home | | | SMARTAIR | SMARTHEAT | SMARTCLIMA | SMARTENERGY
SMART ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ © 2012. Διατήρηση κάθε νόμιμου δικαιώματος | Σχεδιασμός paralos creative